Lloji i aktit: Ligje
Numri i aktit: 04/L-161
Institucioni Kuvendi i Republikës së Kosovës
Fusha e Acquis të BE-së: Politika Sociale dhe punësimi,
Data e publikimit:   14.06.2013
Gazeta Zyrtare: 22/2013