Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: MPMS-02/2021-RR
Institucioni Ministria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale
Fusha e Acquis të BE-së: Liria e lëvizjes për punëtorët, Politika Sociale dhe punësimi,
Data e publikimit:   09.03.2021