Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: MPMS-07/2017-RR
Institucioni Ministria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale
Fusha e Acquis të BE-së: Politika Sociale dhe punësimi,
Data e publikimit:   14.12.2017