Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: MPMS-06/2016-RR
Institucioni Ministria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale
Fusha e Acquis të BE-së: Politika Sociale dhe punësimi,
Data e publikimit:   12.01.2017