Lloji i aktit: Udhëzime Administrative
Numri i aktit: MPB-03-UA
Institucioni Ministria e Punëve të Brendshme
Fusha e Acquis të BE-së: Drejtësia, Liria dhe Siguria,
Data e publikimit:   22.06.2023