Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: MPB-01/2022-RR
Institucioni Ministria e Punëve të Brendshme
Fusha e Acquis të BE-së: Drejtësia, Liria dhe Siguria,
Data e publikimit:   04.08.2022