Lloji i aktit: Udhëzime Administrative
Numri i aktit: MPMS-03/2020-UA
Institucioni Ministria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale
Fusha e Acquis të BE-së: Liria e lëvizjes për punëtorët, Politika Sociale dhe punësimi,
Data e publikimit:   31.12.2020