Lloji i aktit: Udhëzime Administrative
Numri i aktit: MTI-03/2020-UA
Institucioni Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë
I shfuqizuar
Data e publikimit:   03.06.2020