Lloji i aktit: Udhëzime Administrative
Numri i aktit: MTI-05/2018-UA
Institucioni Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë
I shfuqizuar
Data e publikimit:   08.06.2018