Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: MMPH-01.2018-RR
Institucioni Ministria e Mjedisit dhe e Planifikimit Hapësinor
Fusha e Acquis të BE-së: Mjedisi,
Data e publikimit:   26.03.2018