Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: KHAIA-01/2017-RR
Institucioni Komisioni për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike
Fusha e Acquis të BE-së: Politika e transportit,
Data e publikimit:   07.11.2017