Lista e Akteve të Institucione të Pavarura
Shkarko listën
Kërko aktin e institucione të pavarura:
Filtro sipas: Renditja sipas:
Emërtimi i aktit# i aktitData e publikimit
ZKA-01/2020-RR
17.01.2020
ZKA-02/2018-RR
12.03.2018
AAC-08/2019-RR
30.12.2019
AAC-07-2019-RR
19.12.2019
AACRK-04/2017-RR
26.12.2017
AVPO-01/2019-RR
11.10.2019
RR-02/2016-(Av.Popullit)
27.05.2016
AAC-06/2019-RR
04.09.2019
Autoriteti i Aviacionit Civil të Republikës së Kosovës   Rregullore
AAC-17/2017-RR
22.12.2017
AAC-05-2019-RR
15.08.2019
Autoriteti i Aviacionit Civil të Republikës së Kosovës   Rregullore
RR-04/2011-AAC
30.05.2011
Autoriteti i Aviacionit Civil të Republikës së Kosovës   Rregullore
AAC-NA-RR
10.07.2019
AAC-04/2019-RR
03.07.2019
RR-07/2010-AAC
22.10.2010
Autoriteti i Aviacionit Civil të Republikës së Kosovës   Rregullore
AAC-03/2019-RR
23.05.2019
RR-02/2013-AAC
05.07.2013
Autoriteti i Aviacionit Civil të Republikës së Kosovës   Rregullore
RR-02/2010-AAC
15.05.2010
AAC-02/2019-RR
26.04.2019
Komisioni për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike   Rregullore
KHAIA-01/2019-RR
28.03.2019
Komisioni për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike   Rregullore
KHAIA-005/11-RR
20.05.2011
e para e kaluara 1 2 3 4 e ardhmja ... e fundit