Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: MBPZHR-01/2012
Institucioni Ministria e Bujqësisë, e Pylltarisë dhe e Zhvillimit Rural
I shfuqizuar
Data e publikimit:   28.12.2012