Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: QRK-12/2024-RR
Institucioni Qeveria e Republikës së Kosovës
Fusha e Acquis të BE-së: Drejtësia, Liria dhe Siguria,
Data e publikimit:   15.05.2024