Lloji i aktit: Vendime
Numri i aktit: MINT-Nr. 983/01, dt.27.02.2024, dhe Nr.Ref.01/12, dt.26.02.2024 dhe-V
Institucioni Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë
Data e publikimit:   01.03.2024