Lloji i aktit: Udhëzime Administrative
Numri i aktit: MMPH- 03/2012
Institucioni Ministria e Mjedisit e Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës
I shfuqizuar
Data e publikimit:   17.12.2012