Lloji i aktit: Udhëzime Administrative
Numri i aktit: MMPH-09/2011
Institucioni Ministria e Mjedisit e Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës
I shfuqizuar
Data e publikimit:   13.07.2011