Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: K.DG-01-353-54-RR
Institucioni Komuna e Dragashit
Fusha e Acquis të BE-së: Bujqësia dhe zhvillimi rural,
Data e publikimit:   12.05.2023