Lloji i aktit: Udhëzime Administrative
Numri i aktit: MMPHI-UA_MMPHI_11.2022-UA
Institucioni Ministria e Mjedisit e Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës
Fusha e Acquis të BE-së: Mjedisi,
Data e publikimit:   30.12.2022