Lloji i aktit: Udhëzime Administrative
Numri i aktit: MMPH-UA_MMPHI_ 06.2021-UA
Institucioni Ministria e Mjedisit e Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës
Fusha e Acquis të BE-së: Mjedisi,
Data e publikimit:   14.12.2021