Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: K.MJ-02-060/01-0069659/21-2-RR
Institucioni Komuna e Mitrovicës së Jugut
Fusha e Acquis të BE-së: Shoqëria e informacionit dhe media,
Data e publikimit:   30.09.2021