Lloji i aktit: Udhëzime Administrative
Numri i aktit: MBPZHR-02.2020-UA
Institucioni Ministria e Bujqësisë, e Pylltarisë dhe e Zhvillimit Rural
Data e publikimit:   20.07.2020