Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: K.RH-01 Nr. 2696-RR
Institucioni Komuna e Rahovecit
Fusha e Acquis të BE-së: E drejta e vendosjes dhe liria për të furnizuar shërbime,
Data e publikimit:   09.03.2020