Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: K.RH-01 Nr.1022-RR
Institucioni Komuna e Rahovecit
Fusha e Acquis të BE-së: Drejtësia, Liria dhe Siguria,
Data e publikimit:   09.03.2020