Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: K.DG-01-060/01-31587/1-RR
Institucioni Komuna e Dragashit
Fusha e Acquis të BE-së: Politika Sociale dhe punësimi, Dispozitat financiare dhe buxhetore, Çështje të tjera,
Data e publikimit:   31.01.2020