Lloji i aktit: Udhëzime Administrative
Numri i aktit: MMPH-MMPH-02/2019-UA-UA
Institucioni Ministria e Mjedisit e Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës
Data e publikimit:   05.07.2019