Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: MF-Nr.01/2019-RR
Institucioni Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve
Fusha e Acquis të BE-së: Kontrolli financiar,
Data e publikimit:   14.05.2019