Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: KHAIA-005/11-RR
Institucioni Komisioni për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike
I shfuqizuar
Data e publikimit:   20.05.2011