Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: K.GR-03/18-RR
Institucioni Komuna e Graçanicës
Fusha e Acquis të BE-së: Bujqësia dhe zhvillimi rural,
Data e publikimit:   21.11.2018