Lloji i aktit: Udhëzime Administrative
Numri i aktit: MMPH-05/2018-UA
Institucioni Ministria e Mjedisit e Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës
Fusha e Acquis të BE-së: Mjedisi,
Data e publikimit:   10.09.2018