Lloji i aktit: Udhëzime Administrative
Numri i aktit: MMPH-10.2017-UA
Institucioni Ministria e Mjedisit e Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës
Fusha e Acquis të BE-së: Mjedisi,
Data e publikimit:   27.07.2017