Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: RR-01-06-849/1-K.DR
Institucioni Komuna e Dragashit
Fusha e Acquis të BE-së: Taksat, Politika e ndërmarrjeve dhe industrisë,
Data e publikimit:   06.07.2016