Lloji i aktit: Udhëzime Administrative
Numri i aktit: MMPH-01/2016
Institucioni Ministria e Mjedisit e Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës
I shfuqizuar
Data e publikimit:   23.02.2016