Lloji i aktit: Udhëzime Administrative
Numri i aktit: MMPH-18/2013
Institucioni Ministria e Mjedisit e Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës
I shfuqizuar
Data e publikimit:   06.11.2014