Lista e Akteve të Institucione të Pavarura
Shkarko listën
Kërko aktin e institucione të pavarura:
Filtro sipas: Renditja sipas:
Emërtimi i aktit# i aktitData e publikimit
AAC-02/2019-RR
26.04.2019
Komisioni për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike   Rregullore
KHAIA-01/2019-RR
28.03.2019
Komisioni për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike   Rregullore
KHAIA-005/11-RR
20.05.2011
ZKA-01/2019-RR
25.03.2019
ZKA-02/2018-RR
12.03.2018
AAC-01/2019-RR
12.03.2019
Autoriteti i Aviacionit Civil të Republikës së Kosovës   Rregullore
AAC-11/2018-RR
14.12.2018
Autoriteti i Aviacionit Civil të Republikës së Kosovës   Rregullore
AAC-10/2018-RR
20.11.2018
Autoriteti i Aviacionit Civil të Republikës së Kosovës   Rregullore
RR-03/2012-AAC
10.10.2012
Autoriteti i Aviacionit Civil të Republikës së Kosovës   Rregullore
AAC-09/2018-RR
20.11.2018
RR-04/2016-AAC
16.06.2016
Autoriteti i Aviacionit Civil të Republikës së Kosovës   Rregullore
RR-05/2010-AAC
20.10.2010
AAC-08/2018-RR
02.10.2018
RR-07/2015-AAC
08.07.2015
AAC-07/2018-RR
01.10.2018
AAC-06/2018-RR
01.10.2018
RR-03/2009-AAC
30.10.2009
AAC-05/2018-RR
11.09.2018
Autoriteti i Aviacionit Civil të Republikës së Kosovës   Rregullore
RR-02/2015-AAC
06.05.2015
Autoriteti i Aviacionit Civil të Republikës së Kosovës   Rregullore
AAC-04/2018-RR
29.08.2018
e para e kaluara 1 2 3 4 e ardhmja ... e fundit