Lista e Akteve nënligjore të Qeverisë dhe Ministrive
Shkarko listën
Kërko aktet nënligjore të Qeverisë dhe Ministrive
Filtro sipas: Renditja sipas:
Emërtimi i aktit# i aktitData e publikimit
Ministria e Tregtisë dhe e Industrisë   Udhëzime Administrative
MTI-03/2018-UA
16.05.2018
Ministria e Tregtisë dhe e Industrisë   Udhëzime Administrative
MTI-04/2013
07.05.2013
MPB-04/2018-UA
10.05.2018
MPB-04/2007
14.12.2007
QRK-07/2018-RR
07.05.2018
QRK-02/2011
22.03.2011
MTI-02/2018-UA
07.05.2018
MTI-19/2012
06.12.2012
QRK-09/2018-UA
04.05.2018
MI-2/2018-UA
03.05.2018
Ministria e Infrastrukturës   Udhëzime Administrative
MI-03/2018-UA
03.05.2018
Ministria e Infrastrukturës   Udhëzime Administrative
MI-01/2018-UA
03.05.2018
Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës   Rregullore
MFSK-NR 01/2018-RR
24.04.2018
MFSK-05/2012
17.07.2012
Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës   Rregullore
MFSK-10/2011
29.12.2011
MPMS-02/2018-UA
19.04.2018
MPMS-03/2015
29.12.2015
MPMS-01/2018-UA
19.04.2018
MPMS-04/2015
29.12.2015
MKRS-08/2016-RR
18.04.2018
e para e kaluara 1 2 3 4 e ardhmja ... e fundit