Skip Navigation LinksFillimi > Kërko > Atributet e dokumentit
Lloji i aktit: Deklarata dhe Rezoluta të Parlamentit
Numri i aktit: 04-R-05 31.01.2012
Data e publikimit: 13.02.2012
Në fuqi:
Numri i ndryshimeve: 0