Lloji i aktit: Rregullore
Numri i aktit: K.MA-01-01-16-RR
Institucioni Komuna e Mamushës
Fusha e Acquis të BE-së: Shoqëria e informacionit dhe media,
Data e publikimit:   27.04.2016